Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Welkom op www.willowbeeldjes.be  (Voorheen www.willowtree.be)

Wie zijn wij: www.willowbeeldjes.be is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle en officieel Willow Tree Dealer in Nederland. (En voor de Belgische markt) 19 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle – Nederland. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) Daarna is Nynke verder gegaan met alleen webshops. Dit jaar dan ook 19 jaar Internet Ondernemer.

Deze webshop is gemaakt voor de particuliere markt. Naast www.willowbeeldjes.be is er ook o.a. www.langkalenders.be en www.royalshop.nl  – www.willowbeeldjes.nl en www.langkalenders.nl Deze shops staan onder het beheer van Just for You.

Voor onze  klanten in Belgie zijn er https://www.langkalenders.be en https://www.willowbeeldjes.be

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze Shops dan kunt u ons mailen op  info@willowbeeldjes.nl

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor 2018 weer een mooie collectie Willow Tree Beeldjes samengesteld. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – willowbeeldjes.be staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. En veel tevreden klanten!

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft de Willow Tree collectie. U kunt zich hiervoor inschrijven op de voorpagina. 

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst  feestelijk verpakt!

Veel plezier met uw Willow Tree Beeldjes aankoop!

 

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You

Sloe 15

8032PD Zwolle Nederland 

Tel:0031 (0)38-4203149

Whatsapp 0031 (0)6-14105908

 

nynke