WILLOW TREE BEELDJES BLOG

Welkom op Just for You – Willow Beeldjes

De Belgische webwinkel voor al uw Willow Tree Beeldjes.

De ontwerpster van deze mooie collectie Willow Tree beeldjes is de Amerikaanse Susan Lordi. Veel van haar ontwerpen zijn gerelateerd aan familie en vrienden. Deze hebben ook model gestaan voor veel ontwerpen van haar Willow Tree Beeldjes. Ook heeft ze omstandighden en situaties meegenomen en de verwerkt in de Willow Tree Beeldjes. Lees ook het verhaal van Susan Lordi. https://www.willowbeeldjes.be/susan-lordi/

 Naast haar werk in de Beeldhouwkunst is Susan altijd gek geweest  van kunst maken op doek. Ze heeft dan ook een Master of Fine Arts in textile Design. Susan Lordi heeft een eigen studio in Kansas City Missouri.  www.susanlordimarker.com  Susan en haar man wonen in Kansas City, Missouri, waar ze heeft een atelier in het Crossroads Arts District. Ze hebben twee volwassen kinderen en een kleinkind.

De uitgever van o.a. de Willow Tree Collectie is de Amerikaanse firma Demdaco. www.demdaco.com  

Willowbeeldjes.be maakt onderdeel uit van Just for You uit Zwolle in Nederland. Eigenaresse Nynke van Zon is het bedrijf begonnen is 1999Engels en Amerikaans georienteerd In Gifts, Country Lifestyle Home & Deco en meer…. Diverse Webwinkels maken er onderdeel van uit. 

Wij wensen u veel plezier op Willowbeeldjes.be online!

Vriendelijke groet Nynke van Zon

Geregistreerd dealer van de Willow Tree Beeldjes van Susan Lordi.

 

Online Willow Tree Familie Beeldjes met als onderwerp:

Vader/Moeder/Opa/Oma/Huwelijk/Geboorte/Broer/Zus/Kerst/Engel/nativity Set/Hoop/Liefde/Troost/Familie Groepjes/ & Meer!

Bekijk onze gehele collectie Willow Tree Beeldjes Online