Willow Tree Close to Me 26222

Willow Tree Close to Me 26222

Willow Tree Close to Me 26222

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

47.50

Availability: 4 op voorraad

Close to Me 26222 Willow Tree Beeldje

Apart or together, always close to me.

“Ver af of dicht bij,  je bent altijd dicht bij mij” 

Dit beeldje kwam in mij op toen mijn dochter verhuisde naar Frankrijk. Ik zal haar miste haar vreselijk. Maar op hetzelfde moment was  ik ben zo blij en enthousiast voor haar. Het is een persoonlijke boodschap aan mijn dochter, dat ongeacht of we het apart of samen, ze altijd dicht bij mij is. Het sentiment is van toepassing op elke leeftijd… Ik hoop dat zowel moeders en dochters zich zullen verbinden met de emoties van dit beeldje. Beeldje is 22cm. By Susan Lordi

4 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijk

Beschrijving

Close to Me 26222 Willow Tree Beeldje

Artwork Susan Lordi